BIOGENA AESTHETICS Collagen+ Essentials Set, 41 g
Do codziennej rutyny pielęgnacyjnej
86,00 zł
(2 097,56 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- 7x Collagen+ Essentials à 4 g
- 1x butelka Signature
- Dla skóry, włosów i paznokci
- Z kolagenem rybim, biotyną i cynkiem
- Pyszny smak wiśni i tymianku
-
Vegan
Nr art.: XAC-BGM-939999226813, EAN: 9120134380296
Opis
Zestaw Collagen+ Essentials od BIOGENA AESTHETICS oferuje orzeźwiający wiśniowo-tymiankowy smak i łączy starannie wyselekcjonowane składniki, tworząc mieszankę premium. Zawarty w nim kolagen NATICOL® oparty jest głównie na peptydach kolagenu rybiego typu I i charakteryzuje się szczególnie wysoką biodostępnością. Pochodzi on z odpowiedzialnej akwakultury, która wspiera zrównoważoną ochronę zasobów morskich. Produkt jest uzupełniony biotyną, cynkiem, ekstraktem z granatu i ekstraktem z kwiatu hibiskusa - harmonijne połączenie dla promiennej i świeżej skóry.
Zalecane dawkowanie: Rozpuścić zawartość jednej saszetki dziennie w ok. 300 ml wody, mieszając i natychmiast wypić.
Zawartość:
- Collagen+ Essentials: 7 saszetek po 4 g każda
- Butelka Signature Bottle (500 ml): Wysokiej jakości butelka do picia o pojemności 500 ml wykonana z wolnego od BPA tworzywa Tritan.
Uwaga: Nie spożywać w okresie ciąży i karmienia piersią.
Marka: | BIOGENA AESTHETICS |
---|---|
Rodzaje produktów: | Suplement diety |
Właściwości: | Vegan |
Specjalnie dla: | Kobiety, Mężczyźni |
Producent: | Biogena Naturprodukte GmbH, Strubergasse 24, 5020, Salzburg, Austria, info@biogena.com, www.biogena.com/de-at |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Składniki
Collagen+ Blend (kolagen rybi, ekstrakt z kwiatu hibiskusa (Hibiscus sabdariffa L.), ekstrakt z owocu granatu (Punica granatum L.), diglicynian cynku, D-biotyna), naturalny aromat wiśni, Zakwaszacz: kwas cytrynowy, betanina, aromat tymiankowy, substancja słodząca: sukraloza
Zawartość
Zawartość | na dzienną dawkę/porcję (1 woreczek) |
---|---|
kolagen (Naticol®) | 5 mg |
ekstrakt z kwiatów hibiskusa | 80 mg |
ekstrakt z owoców granatu | 40 mg |
w tym Polyphenole | 20 mg |
w tym kwas elagowy | 0,8 mg |
cynk | 1,5 mg |
biotyna | 17 µg |